About

Geek, optimist, doer. Diplomirao na EFZG-u analizu i poslovno planiranje s interesom prema tehnologiji, digitaliji, financijama, dizajnu i business developmentu.

Osim što sam studirao na EFZG-u, proveo sam jedan Erasmus semestar na Nottingham Trent Universityju u Ujedinjenom kraljevstvu. Tijekom studija bio sam predsjednik studentske udruge na EFZG-u “Financijski klub” u akademskoj godini 2014./15. Udruga je brojila 100 članova te sam vodio tim za izradu “Financijskog rječnika“. Također, radio sam u Infinumu u quality assurance timu te u Madison Consultingu na poziciji mlađeg savjetnika za digitalne komunikacije.

Trenutno sam scrum master u Cenoscu gdje s timovima radimo na proizvodima za inženjere i digitalnoj transformaciji naftne industrije.

Nisam u nijednoj političkoj stranci, ali radio sam u Uredu predsjednika Vlade, tj. u Odjelu za online komunikaciju dok nisam otišao u travnju 2014. godine. Kao član tima, radio sam na kampanji proslave pridruživanja Hrvatske Europskoj uniji na društvenim mrežama – #CroatiaEU te na projektu središnjeg državnog portala gov.hr

Entuzijastičan i uvijek spreman pomoći. Otvoren sam novim idejama.